tiistai 5. helmikuuta 2013

Lämpöjen mittaus :)

Lämmöt on mitattu taas tänäkin aamuna, 38,1 näytti mittari. Iltaisin se aina laskee alle 38:n.....mutta hyvä tietysti, etteivät pennut synny liian aikaisin. SUNNUNTAI olisi erinomaisen hyvä päivä, niin ajallisesti kuin muutenkin. Tänään Frodo oli Bellalle hirmuisen vihainen, murisi ja ärisi ja mitään Bella ei saanut itsellään pitää. Iskä pitää heti alusta asti kurissa niin äipän kuin vauvatkin :)
Lenkille en enää Bellaa mukaan ottanut, ja hyvä etten ottanut kun Bella yleensä menee edellä niin olisi Bella pudonnut jäihin. Raipe meni nyt edellä ja jostain syystä jää oli hirmusen heikko yhdestä kohtaa ja sinnehän se poika molskahti. ONNEKSI oli matala kohta, mutta jalat sai kyllä jäätävän pesun. Voi Raipe parka :)



raipemias



Voe mahoton....Bellan lämmöt laski.... Ja sitten syöksyin opaskirjasen kimppuun ja katsoin, että lämmöt SAHAILEE paria päivää ennen synnytystä...Ja huomenna pitäs mennä töihin....
Tarttee kyllä herätä aamulla ajoissa mittaan lämmöt, että tietää mitenkä toimii...tai ainakin yrittää tietää miten toimii :) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti